Het Evenement

WORD VRIEND VAN DE HIP, ONTVANG 4x PER JAAR MAGAZINE DE HIP EN 1x PER JAAR EEN EXCLUSIEF GIGA FEEST!

We gaan Vrienden van De Hip oprichten! Wat?! Vrienden van De Hip?! Wat is dat dan weer?! Nou, eigenlijk is het heel simpel. Je kan Vriend van De Hip worden. Daarmee ondersteun je ons programma en stel je ons in staat om nog meer leuke, mooie, spannende, gave dingen te organiseren. Dat klinkt al goed toch? Voor maar € 29,95 ben je een jaar lang Vriend van De Hip.

Of je er, naast een te gek programma, nog wat voor terug krijgt? Ja, hè hè! Natuurlijk!! Je krijgt 4 x per jaar DE HIP in je brievenbus. Ons eigen magazine met nieuws, achtergronden, columns, zin en onzin. De eerste editie van DE HIP verschijnt dinsdag 23 oktober.

Wie er zoal allemaal gaan schrijven in DE HIP? Komt ie! André Manuel, Özcan Akyol, Matthijs van Nieuwkerk, Almar Otten, Pieter Holkenborg, John Denekamp, Bastiaan Mokkink, Eugen de Reuver en Fonzie zelf. Mooi lijstje toch?!

Naast 4x DE HIP per jaar in de brievenbus organiseren we voor alle Vrienden van De Hip elke zomer een groot feest op een (nu nog geheime) geweldige toffer dan toffe locatie. Daar gaan we een feestje bouwen met alles er op en er aan waar, dat staat wel vast, heel lang over nagepraat gaat worden.

We zouden het ongelofelijk fijn vinden wanneer jullie allemaal Vriend van De Hip gaan worden. Op de geheime feest locatie is plek zat, dus kom maar op. Met z’n allen De Hip nog mooier maken. Is dat een plan of is dat een plan?

Wanneer en waar?

Start
di 10 okt 2028 om 19:45
Einde
zo 31 dec 2045 om 16:24
Locatie
De Hip, Brink 21, 7411 BS Deventer, Nederland

Organisator details

Naam
Podium De Hip
Telefoon
0570745091
Website
http://www.dehip.nl
Email de organisator