Het Evenement

WIE WIN'TER?!

Winnen is deze editie van Sneeuwbal Festival belangrijker dan meedoen…. Gelukkig ben jij met een Sneeuwbalkaartje in je vleugels al snel een Ping’winner??! Je ticket koop je vanaf 27 september om 12:00uur via www.sneeuwbalfestival.nl/tickets. Ben er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor maar € 29,50 (excl. fee).

Zoals je van Sneeuwbal Winterfestival gewend bent doen ook je favoriete artiesten hun stinkende best om op het hoogste trapje van het erepodium te komen. In vijf verwarmde en overdekte area’s veroorzaken zij een lawine van stomende beats. Warm jezelf op met techno op De Ruige Piste en De Behaaglijke Hut, laat je meenemen op de lekkerste housetracks van De Woeste Helling, feest mee in de Dolle Iglo of haal je duits op in Après-Ski café de Scheve Schaats.

Natuurlijk kan het op Sneeuwbal Winterfestival niet gek genoeg! Hul je in je foutste skipak of zet je sneeuwbril op en glij op je buik of juist achterstevoren van de sneeuwhelling…Je knorrende maag is vervolgens met een heerlijke Brätwurst of beker Glühwein snel gevuld.

Daarnaast valt er naast de prijs voor de beste dansmoves ook op de rest van het terrein genoeg te winnen met de Sneeuwbal winterspelen. Cheer jouw team bij elkaar en ga de strijd aan op Sneeuwbal Winterfestival 2020… Want iedereen weet: álles is een wedstrijd ??!

Wanneer en waar?

Start
za 25 jan 2020 om 14:00
Einde
za 25 jan 2020 om 23:00
Locatie
Park Transwijk, Utrecht, Koeriersterlaan, 3526 Utrecht, Nederland

Organisator details