Het Evenement

Ooit stonden ze alle drie aan de basis van Pater Moeskroen. De laatste jaren bewijzen ze nog veel meer in hun mars hebben. De MANNEN VAN NAAM brachten al vier theaterprogramma’s op de planken en toerden onder meer met Sylvia Houtzager, bekend van Flairck.
Met hun sympathieke presentatie creëren de mannen een huiskamersfeer waarin ze moeiteloos schakelen tussen hilarische grappen en kleine persoonlijke liedjes. Uiteraard ontbreken de vrolijke Keltische folkdeunen niet. Daarvoor brengen ze een keur aan instrumenten mee, waaronder een heleboel snaarinstrumenten, fluiten, een accordeon en een doedelzak.
Deze keer vertelt zanger/verteller Ton Smulders het verhaal van DE DUIVELSBRUG, muzikaal ondersteund door zijn kompanen Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven. Een spannende oude sage die als kapstok dient om juist de actualiteit te duiden. Om als spiegel te dienen: was alles wel zo anders vroeger? Gaat het nu beter of juist slechter met ons? En hoe staat het met ons morele kompas? Zal dat ons wel veilig over de Duivelsbrug leiden?
After party Fake Grass
Fake Grass is een band die bestaat uit een mix van muzikanten die samen staan voor plezier in het maken van muziek. Pop- rock covers uit de jaren 80-90.
Zie de site van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill voor meer informatie en kaartverkoop, www.myllesweerd.nl

Wanneer en waar?

Start
za 06 nov 2021 om 20:15
Einde
zo 07 nov 2021 om 01:00
Locatie
Myllesweerd, 5451 Mill, Nederland

Organisator details

Naam
Theater Myllesweerd
Telefoon
0485454366
Website
http://www.myllesweerd.nl
Email de organisator