128-bit encryptie

128 bits wat?

Maak je geen zorgen om het jargon. Het enige wat hier van belang is, is dat tranacties en account aciviteiten bij YTP zo worden versleuteld dat ze niet voor anderen toegankelijk zijn.

Is het echt veilig?

Laten we zeggen dat als je een miljoen computers laat proberen in te breken, dan zou het ze jaren kosten om zelfs in de buurt te komen!

Jouw data is veilig

Credit card details

...worden niet opgeslagen bij YTP. Met strikte inachtneming van de PCI Security Counsil stardaard, slaan we geen credit card informatie op. Alhouwel het misschien handiger zou zijn als we dit wel deden, kunnen we dit helaas niet doen voor jouw veiligheid.

Bankrekening informatie

Event organisatoren die ons hun bankgegevens voor uitbetaling geven kunnen er vanuit gaan dat deze uiterst veilig worden bewaard.

Jouw cash is veilig

Transactie verwerking

YTP neemt Ideal en creditcard verwerking extreem serieus en daarom gebruiken we de nieuwste beveiligingsstandaarden en technieken om de transacties over beveiligde verbindingen te laten lopen.

Het beheer van de gelden

Alle ontvangen betalingen voor je event gaan direct van onze bankrekening naar jouw bankrekening. Het wordt niet veiliger dan dat.

Unieke barcodes

Zeg vaarwel tegen ticketfraude

Elk YTP is uniek. Ieder ticket heeft een unieke barcode, die het onmogelijk maakt om een ticket te hergebruiken.

Herken duplicaten

Huur een barcodescanner met onze gratis scanning software om direct valse en dubbele tickets te detecteren.